Delad trea i premiären

2010-09-27   23:24:07
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Så är första tävlingen för säsongen avslutad och vi hamnade till slut på en delad tredje plats. I kvartsfinalen på söndag morgon ställdes vi mot Norges EM-lag Linn Githmark. Det kändes som om vi hela tiden hade matchen under kontroll, men blev onödigt spännande efter en dålig sista omgång från vår sida. Linn hade slag för vinst men missar och vi vinner till slut i skilje.

I semifinalen väntade Sundbyberg Anna Hasselborg och hennes lagkamrater som tagit sig till semi genom att vinna över Karlstad Norberg. Det här blev en riktigt bra och rolig match med offensivt spel från båda lagen. Vi öppnade starkt och tog en trea i första omgången. Denna ledning drygade vi ut och efter fyra omgångar ledde vi med 5-2. Men några lite för enkla missar gjorde att Hasselborg sakta men säkert kunde knappa in på vår ledning. Inför sista omgången hade vi lika och sista sten men Hasselborg lyckas till slut stjäla två poäng och därmed vinna matchen. I finalen mötte Hasselborg Schweiziska Ott, en final som Ott vann med 6-4.

Vi är ändå nöjda med att nå semifinal. Helgens spel kantades av såväl högklassiga slag som enkla missar som vi med några ispass i kroppen normalt inte ska göra. Nu inväntar vi is på Gärde i Sundsvall för att kunna börja träna och tävla på allvar =)

Nästa tävling blir Basel och dit åker vi redan om en vecka! Följ oss då =)

Team AllTele









Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: