You burn and learn

2011-03-09   21:11:09
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
SM gick inte riktigt enligt planen. Även om det till viss del berodde på att spelet inte var på toppnivå så vill jag nog även påstå att vi hade lite marginaler som gick emot oss. Vi vinner alla matcher utom en i gruppen och får ändå särspela om andra platsen i gruppen och avancemang till undre page i slutspelet. Särspelet vinner vi men i kvartsfinalen kommer vi inte riktigt upp i så bra spelnivå och förlorar. Det blir en blek fjärdeplats och fyra riktigt besvikna tjejer utnyttjar tiden vi har tillsammans i Stockholm till en lång analys av vad som hände. Ska man nu promt förlora så ska man åtminstone lära något av det och komma starkare ur situationen =)
 
Men det tråkiga gick över till glädje ganska fort…

 
Vi är jättestolta över att ha blivit inbjudna till The Grey Power Players' Championship i Grande Prairie, Alberta, Kanada i mitten på april. Det är en av de största tävlingarna som går av stapeln, ett slags avslut av alla Grand Slams och det är de lag som är rankade topp 16 i världen som blir inbjudna. Vi fick inbjudan alldeles i slutet av SM och insåg genast att detta inte är något man kan tacka nej till. Vi satte genast i gång med att se över budget och kolla ledighet osv. Vi har nu äntligen fått klart med allt för att kunna åka och resan bokades igår =) Det ska bli jättekul och eftersom mellanlandningen råkade vara i New York kom nån på den briljanta idén att stanna där några dagar innan vi åker vidare till Grand Prairie för en vecka med curling i världsklass. Kan det bli bättre?! Det här känns som en fantastikst mycket roligare avslutning på säsongen än en sketen fjärdeplats i Sumpan ;-)
 
Innan Kanadaresan kommer vi även att hinna med en sväng "hem" till Skellefteå. Vi kommer att spela Guldsopen och passa på att träffa sponsorer och alla i klubben. Det ser vi fram emot!
 
JVM pågår nu för fullt i Perth i Skottland. Det går bra för både tjejerna och killarna och vi håller tummarna för ädla valörer! Go Sweden!

Tills vidare =)
Team AllTele








Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: