Vinst i första matchen!

2010-10-22   23:53:15
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Äntligen fredag och match! Vi började kl 12.00 mot Lag Einarsson. Vi spelar bra och för matchen från början till slut. Två omgångar med tre-poängare till oss och vi kan lugnt spela hem matchen. Vi kunde checka ut ett kuvert med 100 dollar, en liten bonus för varje vinst i turneringen. Vi har nu lunchat och ska vila lite inför nästa match som blir mot Kinas VM-lag Wang kl 21.00 i kväll. Rolig match!!

Vill bara utveckla Marias uttryck från förra blogginlägget. "Pimpad husbil" är alltså en super modern buss med dubbelsäng där bak, skinnsoffor, toa, rostfri kyl, vinställ, pokerbord och två platt TV:s som visade konsert med Justin Timberlake på vägen dit och U2 på vägen hem =) =) =) we like,,, a lot =)

Vidare... ang brandlarmet i natt, som för övrigt var falskt alarm om det inte framgick. Till skillnad från Maria och Maggan som var vaken så hade Stina och jag brunnit av totalt vid 22.00-tiden. Att vakna av att något toktjuter i rummet och fatta vad som fänder är inte alltid så lätt. För Stina som varit med om detta tre gånger tidigare var läget lugnt. Själv började jag vålda på klockradion i vild panik att något som låter i vårt rum håller på att väcka hela hotellet. Stina, som lugnt säger att det är brandalarmet, får inget vidare medhåll från min sida: -Näää! När jag ändå är övertygad packar vi på oss kläder och beger oss nerför trapporna i trapphuset.

Håll tummarna inför nästa match!
Nina Team AllTele


 LongDistanceLover

Pimpbil med plattsäng, rostfri soffa, skinnkyl, vinbord, pokerställ och dubbelTV.

Hmm.. Dragkrok?

2010-10-23 01:26:19
URL: 

 Hanna

Kan trösta Nina med att jag en gång skruvade ur glödlampan ur min lampa vid sängen för att jag trodde att det var den som levde om, när det senare visade sig att det (fullkomligt ologiskt) var väckarklockan som lät. När man sover är det inte helt lätt att ha koll på var ljud kommer ifrån :)



/Hanna

2010-10-23 01:39:39
URL: 

 Anonym

Ingen dragkrok... jävla skitbil. Fast förresten, den hade en backkamera!!!

2010-10-23 01:53:20
URL: 


 Tobbe - Allt från webbdesign till min vardag...

Tjenixen!

Hur står det till?



Jo, det är så jag undrar om du är sugen på en ny design?

Annars tar jag 300kr för en personlig & unik blogg.se design men just nu tar jag 100kr!

*Är du intresserad/vill ha mer info?*

Maila då till: [email protected]!



Med vänliga hälsningar Tobbe - http://tobbees.com

2010-10-23 02:26:54
URL: http://tobbees.com/blogg/






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: