Summering Winnipeg

2010-10-25   19:00:40
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Trots att vi var otroligt laddade inför matchen mot Lawton blev inte matchen vad vi hade hoppats. Vi fick en tidigt 2-0 ledning men fick under resten av matchen några omgångar med för många missar som trots att de var små fick stor påverkan då motståndarna spelade otroligt väl.

Kvällen avslutades med analys av helgen under ett dopp i poolen på hotellet. Dessa sju matcher har gett oss mycket erfarenhet och fyra vinster av sju samt två knappa förluster känns ok trots att det svider lite att vi missade slutspel.

Dagen spenderar vi på hallen och förhoppningsvis får vi se en del bra matcher. Ikväll flyger vi vidare mot Saskatoon.

Kä hä Team AllTele

PS. Vi har fått några nya fans här, var och varannan har anor ifrån Sverige. Dock är den ihärdigaste en 92-årig man från Polen, som gärna vill pussa Stina på örat varje gång han ser henne. Minnet verkar dock vara sådär eftersom lilla gubben i fråga, typ tredje gången han pratar med Stina, frågar vem som skippar. "Det gör jag" svarar Stina. Gubben utropar då förvånat: -"Är du skipper... men vem är det då jag har pussat på hela tiden"????? Och för er som inte hänger med i mitt utsvävande babbel (kan inte göra en kort historia kort) så är det alltså Stina han har pussat och pratat med varje gång,,, sööööt gubbe =) DS.


 Eva W

Bra kämpat tjejer! Trevlig resa till Saskatoon. Får kolla vart det ligger.

Kram Eva

2010-10-25 21:03:39
URL: 

 Eva Mo-Viktorsson

Era fans (som numera tydligen även innefattar öronpussande åldersstigna polacker) önskar er en lycklig resa till Saskatoon.



Kram på er!

/Eva



2010-10-25 21:24:52
URL: 

 Eva Mo-Viktorsson

2010-10-25 21:28:26
URL: 

 Eva Mo-Viktorsson

Era fans ( som numera även innefattar åldriga öronpussande polacker) önskar er en lycklig resa till Saskatoon!



Kram på er

2010-10-25 21:30:45
URL: 






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: