Sponsorkväll

2010-10-22   17:36:03
Kommentera inlägget
..........................................................................................................

Efter frukosten på rummet begav vi oss till ett stort shopping-centra där vi dagen innan sett ut fina klarblåa converse-dojjor. Det tog en liten stund att hitta storlekar till alla, men så småningom fortsatte vi shoppingrundan släpandes på 6 skokartonger. En fikapaus, en lunchpaus, en timmas väntande på kortframkallning, inköp av presentsnören, letande efter en permanentpenna samt efter inköp av en bok tog vi sedan en taxi tillbaka till hotellet.


Efter lite slappande, klädbeställande, utvärderingssammanställande och middagsätande gjorde vi oss i ordning för sponsorkvällen på McPhillips streetstation (Casino). Vi fick åka pimpad husbil dit tillsammans med ett par Canadensiska lag och de kinesiska laget. Väl där försvann alla vi åkt med och vi stod i foajén och funderade på vart vi skulle ta vägen. Vi chansade på vänster men fick tillslut lov att fråga var curlingtävlingens sponsor-mottagning var. Kvinnan måste ha hört lite illa och utbrast glatt; Oh, so your here to volonteer for the bingo! Vi blev lagom fnissiga men kom tillslut fram till mottagningsrummet. Plockmat, tal, sponsorer och mingel avslutade en härlig torsdag.


Eller avslutade och avslutade.. kl 23.00 går ett fruktansvärt högljudande brandalarm igång varpå vi klär på oss och beger oss 8 våningar ner till repan.


Hur Nina reagerade på brandlarmet får ni veta en annan gångJ


Nu är det strax för match. Hoppas ni hejar på oss!

 

Team AllTele




 Hanna

Åh, är converse billiga där? I så fall kanske du Maria känner någon som önskar sig ett par i julklapp... Typ ett par vita i typ samma storlek som du har :p



Lycka till med curlingen och keep up den bra uppdateringen på bloggen!

2010-10-22 22:53:20
URL: 






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: