Senaste nytt =)

2010-10-24   22:39:40
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Kvällsmatchen mot Middaugh blir åter en jämn tillställning. Fortfarande inget bländade spel, vi får kämpa lite med farterna då det är lättare än någon av de tidigare matcherna. Middaugh rycker några poäng i mitten av matchen men vi kommer tillbaka och stjäl en pinne i sista för skilje. Vi pressar Middaugh riktigt bra i skiljet och hon blir till slut tvungen att spela en mjuk fart mot vår halvgömda skotte. Hon sätter den,,,

I det läget var det bara att åka till hotellet och sova och ladda för en lång söndag eftersom vi är nere i C-stegen och har 3 matcher till slutspel. Vi har nu spelat två och har vunnit båda, först mot Fallis och sen mot Eberlie. Helt annat spel idag. Sista matchen är riktigt bra. Vi placerar stenarna väl och kan till slut vinna med hela 9-2 efter sju omgångar.

En match kvar och vi är sjukt peppade att vinna! Nu blir det lite vila på rummet sedan middag och match.

Maggan bjöd på historiens "tupp i halsen" idag. Rösten skar sig vid en viktig inskippning (?) och jag kan bara säga: Pernilla Wahlgren i Picadilly Circus kan ta sig där bak =) Jag fattade inte att det var Maggan som lät så,,, bröt ihop totalt =)

Suss gott en stund!
Nina, Team AllTele







Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: