RE/MAX Women´s Masters i Basel

2010-10-09   13:24:57
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Oj hoppsan vad dåligt med tid det blivit för bloggning. Vi är alltså nu på plats i Basel för att spela RE/MAX Women´s Masters. Det känns otroligt roligt och inspirerande då vi i helgen har med oss Richard Hallström (eller coach Riiiischaaaard) som ska coacha oss på EM i december. Den här helgen blir att utmärkt tillfälle att lära känna varandra mer och jobba ihop oss.

Vi landade i Basel kl 9.00 på torsdagmorgon. Transfer till hotellet, incheckning, lunch, på plats i curlingarenan kl 14.00, träning mellan 15-17, sedan middag och planering av helgen.

Första matchen hade vi på fredag kl 8.00 mot Tyskland Jacoby. Den vinner vi och likaså vinner vi nästkommande match där motståndet var Schweisiska Crottaz. Kl 20.00 på fredag (lååååång dag) mötte vi Schweiziska Tirinzoni. Det blev en jämn match som vi tyvärr torskar i skilje. Det innebar, i stället för slutspel på söndag och spelledig lördag, match kl 8.00 på lördag,,, underbart!?!! Något mosiga i huvud och kropp stod vi alltså i morse kl 7.50 på isen igen och ska möta Sverige Hasselborg. Det blir en jämn match där vi tyvärr slarvar bort många enkla lägen för poäng. Vi torskar i skilje och är nu tillbaka på hotellet för att försöka sova en stund innan det är dags för match igen kl 16.00.

Håll tummarna då!
Team AllTele

 







Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: