Landat i Saskatoon

2010-10-27   04:06:02
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Så har vi landat i Saskatoon och har äntligen fått tag på stret i etern så att vi kan blogga igen. Vi landade sent i går kväll (måndag) och blev då hämtade av en Kanadick vid namn Cliff som skjutsade oss till lägenheten vi hyr här. En otroligt fin och fräsch lägenhet med tre sovrum, kök, tvättstuga, två toaletter samt ett stort vardagsrum, vi är jättenöjda. Skönt att bo hela laget tillsammans i stället för två och två som det blir på hotell.

Idag (tisdag) har vi tränat två gånger. Först kl 10-11.30 i hallen som turneringen spelas i, Nutana curlingclub. Efter det åkte vi direkt till den andra hallen, Granite curlingclub, där vi åt lunch och sedan tränade mellan 14-15.30. Efter en sväng i ett shopping-mall i närheten av vår lägenhet är vi nu åter "hemma" och ska fika o hänga lite =)

I morgon ser vi fram emot två curlingpass igen men onsdagens (och kanske resans) höjdpunkt blir kvällens bravader då vi ska få prova på scuba-diving =) =) =) Det är samme Cliff, som även skjutsat oss runt överallt idag, som fixar detta åt oss. Vi återkommer självklart med detaljer om detta i morgon ;-)

I övrigt har vintern kommit till Saskatoon. Full snöstorm idag och ca en decimeter med snö. Mysigt. Man får lite julkänsla, mycket julpynt i affärerna också =)

Sköt om er!
Nina med N, Team AllTele


 Mia Boman

Vad var det jag sa om långkalsonger och mössa :)

Kör hårt och lycka till i tävlingen.

2010-10-27 11:13:50
URL: 

 Anonym

Haha,,, ja det är riktig snålblåst =) Tack så mycket, håll tummarna.

Ps. Sasha hälsar DS

2010-10-28 08:06:46
URL: 






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: