DNQ...

2010-10-10   12:00:21
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
... did not qualify =( Lördagen bjödes på tre matcher i jakten på slutspel. Morgonmatchen spelade vi mot Sverige Hasselborg. Det blev en jämn och välspelad match. Inför sista står det 3-1 till Hasselborg. Vi lyckas spela en perfekt sista omgång för att ta tvåan för skilje. Vi har t o m läge för tre mot slutet och chans på matchvinst. Skiljet blir rätt ospännande efter två gard-dubblar från Hasselborg vilket lämnade rent bo.

Mittenmatchen ställdes vi mot Skottlands Monroe. Det här är en match som vi för från början till slut och vinner ganska lätt, trots magsjuk skipper. Stina, som mått rejält illa innan match, kämpar sig igenom fem omgångar innan hon kliver av och vi kan hålla undan den ledning vi då skapat oss.

Sista matchen för kvällen blir vinna eller försvinna och motståndet är Sverige Norberg. Tight match med många fina stenar. Matchen avgörs på sista sten till fördel för Norberg.

Riktigt surt att vi inte nådde slutspel, men vi tar med oss mycket positivt från denna helg. Ett stort tack till Rickard för all hjälp i helgen. Känns som om vi utvecklats mycket och han har bidragit till många leenden. En eloge till att han smält in i vårt lag så bra och fort. Bjuder på en härlig kommentar från 23.30-tiden igår kväll: Maria packar upp vårt överblivna inhandlade matchsnack och lägger upp en stor oöppnad påse morötter på bordet varpå Rickard skrattar och säger; morötter, ni är anorlunda ni:)

Nu har vi äntligen is att träna på hemma och om en dryg vecka åker vi till Kanada.

So long!







Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: