Kvartsfinal

2010-11-02   00:32:27
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Vi började denna tävling starkt och vann tre raka matcher. I fjärde matchen, där vinst innebar slutspel, mötte vi Jennifer Jones. Vi gör en bra match men förlorar. Vi hamnade då i B-stegen. Efter en snar förlust i femte matchen (mot en tant i rosa ABBA-pants,,, skratta ni men hon spelade faktsikt semi till slut) så hamnade vi i C-stegen med två "vinna eller försvinna"-matcher för att nå slutspel. I det läget är det bara att kötta och ta en match i taget. Vi lyckas bra och vinner först mot Barber och sen mot Bourne och är alltså klara för kvartsfinal, skönt! I kvartsfinalen möter vi topp 5-rankade Lawton. Vi förlorar tyvärr i skilje.

Kvällen avslutas med lite god mat och dryck på en lokal pub där vi summerar helgen och kan konstatera att vi utvecklats mycket efter att jobbat in det vi arbetade fram i Basel med coach Riiiiischaaaard =) Vi har fått ut otroligt mycket av resan, vi har spelat 15 matcher, 9 vinster och 6 förluster. En match ifrån slutspel i Winnipeg och kvartsfinal i Saskatoon,,, Sweeeet!!

Eftersom vi blev ofrivilligt spellediga idag (måndag) har vi fått en heldag i Saskatoon. Cliff tog oss först på lunch på Berry Barn, ett otroligt ställe utanför stan vid Saskatchewan River. En gammal lada som byggts om till en resturang. Vi fick prova på Saskastoon berry pie, en paj gjord på ett lokalt bär som liknar blåbär,,, typ =) Gott! Efter det blev det lite shopping på Broadway och nu ska vi packa och städa inför hemresan i morgon bitti, med betoning på MORGON BITTI!

Vi avslutar vår vistelse i Kanada med en middag på en japansk resturang med Laurie och Cliff.

Ska bli skönt att snart befinna sig på svensk mark igen och träffa alla nära och kära!

Nina med N, Team AllTele!




 Mia Boman

Bra jobbat tjejer! Att ta sig till kvarten i en tävling i Kanada är inte alltid så lätt, speciellt eftersom man ibland möter tanter i rosa brallor som spelar riktigt bra ;)

Hoppas ni får en bra hemresa. Må så gott.

2010-11-02 11:17:12
URL: 

 Karin Engholm

Maria, jag tycker jag har läst om en hel del shopping, hur ska du NU packa? Men hårdbrödet har ni väl ätit upp vid det här laget, så det kanske går bra. :-)

Välkommen hem till ett småfrostigt Sundsvall. //Karin

2010-11-02 16:25:01
URL: 






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: