Finalklara!

2010-03-06   19:32:30
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Idag håvade vi in två sköna vinster. Match nummer ett mot systrarna Kamp blev en ganska jämn tillställning. Vi spelade bra men lämnade några fler lägen för dem än nödvändigt. Vi hade ledning med två inför sista omgången utan sista sten och vi höll undan från skilje med ett säkert takespel. Stina spelade en mycket snygg clearing av en sten som vi endast såg en flisa av.

Rudström och co fick en tung inledning när de fick spela mot tre poängstenar redan i första omgången. De träffade två av våra stenar men ingen hade kraft nog att lämna boet. Vi gav dem inte en enda chans att komma in i matchen efter det och när fem omgångar var spelade och tavlan visade 10-0 gav de upp.

Imorgon väntar sista gruppspelsmatchen samt final. Det ser ut som att vi får möta Rudström igen men det blir inte klart förrän imorgon. Oavsett vilka vi möter räknar vi med tufft motstånd.

Nu har vi ätit en härlig räksallad och smaskiga muffins på Evas Paley. Vi kommer förmodligen ladda med melodifestivalen och kortspel ikväll.

Jo just det ja. En av oss tyckte att curlingskorna skulle vara kvar på hotellrummet idag. Som tur var fanns det en vänlig själ på hallen som gärna lånade ut sina 41:or till första matchen. (Vem av oss som har storlek 41 får ni lista ut själva.)

Team Alltele
 



 hanna

Åh vad ni är bra! :D Vi fortsätter att hålla tummarna imorgon!!



Förresten, när jag kollade in på bloggen tidigare idag tyckte erki att ni hade jättefult typsnitt. Och nu är det bytt! Vilken telepati.

2010-03-06 20:16:43
URL: http://hannasofian.blogspot.com

 Robin

Stort Grattis Till SM-Vinsten och EM-Platsen

SMGuld!!! SMGuld!!! SMGuld!!!

Robin,Liam,Oskar,Set,Lena, och Steven.

2010-03-07 20:38:56
URL: 


 Frida

Stort Grattis till SM-guldet och EM-platsen! Vad roligt!! Kör hårt i Champery och lycka till!:)

2010-03-07 21:07:31
URL: http://lagkarlsson.se






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: