What´s up

2010-12-07   22:48:39
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Idag hade vi bara en match på schemat, kl 15.00 mot Skottland. Skönt med lite tid över till annat än bara curling, äta och sova (även om det är det vi älskar mest). Vi hade funderingar på att ta kabinbanan upp till toppen och titta på utsikten och ev äta lunch. Efter lite funderingar beslutade sig Stina och Agnes för en tur med kabinbanan och vi andra kände för att gå ner på hallen och heja fram killarna som spelade mot Norge. Precis framme vid arenan kommer Agnes och Stina, då visar det sig att kabinbanan var stängd idag. Det blev alltså en spännande match på arenan för oss alla istället.

Efter lunch var det bara att peppa igång för match igen och nu skulle vi alltså möta Skottland och vi vet att det alltid brukar bli täta, jämna matcher. Vi förlorar dragningen om sista sten med nån cenitmeter. Första halvan av matchen spelar vi inte så bra men är ändå med i matchen. Efter femte får vi jaga och chansa lite för att komma i kapp och om. Tyvärr räcker det inte ända fram. Vi har en ner inför sista utan sista sten. Vi går all in för att stjäla men lyckas inte. Skottland vinner med 7-5.

Vi ligger nu delad trea i tabellen en vinst från Ryssland och Skottland som är i delad ledning. I morgon möter vi Norge och Schweiz och har allt i egna händer för att ta oss till slutspel. I morgon är det all or nothing som gäller, vi ska kämpa som svin som vår charmanta coach uttrycker det =)

Kram och sov gott!
Team AllTele







Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: