5-1 i matcher

2010-12-07   00:47:18
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Tisdag här i Champery bjöd på en vinst och en förlust. Vi började dan med att bowla ut regerande världs- och europamästarna från Tyskland, 6-1 efter åtta omgångar. Vi gör en riktigt bra match hela laget. Schöpp lägger några fina sista rillor bara för att få en smäll på käften av Stina som kontrar med en ännu bättre sista sten =) Riktigt skönt med fem raka vinster och fortsatt ensam tabelletta.

I kvällsmatchen möter vi Danmark. En olycklig sista sten i fjärde som tunnstyr i gard gör att Danmark kan tre poäng. Vi vet dock att vi är starka när det gäller att hämta upp underlägen och håller huvudet högt och kämpar på. Vi svara med att ta tillbaka en tvåa omgången efter. Strategin är att helt enkelt ta två och släppa en så har vi vinsten. Vi lyckas sånär med detta men vi har inte centimetraran på vår sida denna match. Matchen slutar 6-5 till Danmarks favör.

Det är alltid så j-a surt att förlora men vi kan bara konstatera att vi fortfarande har ett väldigt bra läge att ta oss till slutspel. Vi har surat klart nu och ska ladda om för nästa match som är i morgon mot Skottland. Det kommer förmodligen att bli en tight och rolig match.

Gå in på curlingkanalen.se så ligger det en länk ute med bilder härifrån Champery!

Ha de,,,
Team AllTele







Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: