Träningshelg

2009-11-15   22:20:17
Kommentera inlägget
..........................................................................................................
Ja, i helgen har vi då haft träninghelg. Vi Sundsvallsbor inledde helgen med middag på Olearys tillsammans med respektive och vänner till Nina och Robin. Mycket gott och mycket trevligt var det och vid 22 kom Stina med bussen. Efter ett kortare stopp hemma hos oss begav sig grabbarna vidare till casinot och Stina och Nina hem till sig. Man sover väldigt gott efter en middag på Olearys:)

Lördagen ägnades åt detta: (ca) tre timmars curlingträning, en timmas lunch, tre timmars planerande, ytterligare två timmars curlingträning en halvtimmas väntande på middag och en halvtimmas ätande av middag samt slutligen tre timmars tv/curl-tv-tittande kombinerat med lite skitsnack! En givande dag som avrundades med glögg och pepparkakori soffan hos Nina!

Imorse styrde vi bilen norrut mot Härnösands curlinghall där vi sedan ägnade ca fyra timmar åt teknik, med hjälp av kamera, samt avnjöt en fantastiskt god lunch hemma hos Andy. Tusen tack!

På onsdag kväll bär det av mot Uppsala för de första åtta matcherna i årets elitserien. Vi känner oss väl förberedda och ser verkligen fram emot att tävla igen!

Håll tummarna!

Maria




 gunilla

självklart håller jag alla två tummarna. Tycker ändå att ni skulle ha satsat fullt ut på träningslägret - d.v.s. deltagit i Sundsvalls STORtävling för säsongen. Hur tänkte ni? Kram/Gunilla

2009-11-16 21:09:46
URL: 

 Maggan

Vi kommer naturligtvis att planera nästa säsong utifrån denna tävling ;-)

2009-11-18 10:37:49
URL: 

 Anonym

Vi ska hålla tummarna så de nästan domnar bort :-) Kram från era största fans i Schtaaan, Tina, Ellen & Alma

2009-11-18 15:16:06
URL: 






Namn:
  Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Kommentar: